

10 sjajnih načina da upotrebite svaki deo pomorandže, pa i njenu koru
Kora pomorandže može da da fini ukus mnogim jelima
Najbolji i najgori hleb za ljude sa dijabetesom tipa 2
Ako na etiketi hleba piše da je napravljen od celog zrna pšenice, ovsa ili raži, to je dobar izbor, ali, ča...
4 lagana zalogaja u sitne sate omogućiće da lakše zaspite i bolje spavate
Ako imate osećaj gladi pre spavanja, nemojte da ga ignorišete ali stručnjaci tvrde da nije svaka hrana dobr...
Još jednom potvrđeno: Za duži život jedite dve porcije voća i tri porcije povrća dnevno
Oni koji su redovno konzumirali pet porcija voća i povrća dnevno imali su za 13 odsto manji rizik od smrti
Zavolećete boraniju, jer ona poboljšava plodnost i puna je gvožđa
Postoji oko 150 vrsta, slatkasta je, ima visoka nutritivna svojstva, a nizak nivo kalorija...
Mora li rad od kuće da bude izgovor za dodatne kilograme
Ukoliko stalo grickate nezdravu hranu, osećaćete se umorno i nećete biti u stanju da se dobro skoncentrišet...
Antivirusni recept: Šta dodati hrani da bi bila zdravija
Ovakvu vrstu ishrane treba stalno praktikovati bez obzira na godišnje doba
Sočivo smanjuje potrebu za insulinom kod dijabetičara: Evo ispravnog načina pripreme
Sočivo je odličan izvor vitamina B6, fosfora, magnezijuma, gvožđa, cinka kao i minerala, bogato je i protei...
Napravite sami fermentisane pečurke bogate probioticima za zdravlje creva
Ljudi su fermentisali hranu od davnina, kada nije bilo ni frižidera i zamrzivača, jer se na taj način čuval...