Kumkvat – riznica vitamina C koja se jede sa korom, i čuva vid
Izuzetno zdravo voće koje izgleda kao mala, duguljasta pomorandža, pomaže u prevenciji oboljenja očiju i tu...
Problem sa varenjem hrane mogu da razotkriju dva znaka
Na vreme potrebno za varenje utiče više faktora
Prednosti i mane izbacivanja mesa iz ishrane
Osobe koje ne jedu crveno meso imaju manji rizik od razvoja koronarne bolesti i angine pektoris, kao i od i...
Stručnjaci otkrili koja je količina kafe tokom trudnoće bezbedna po zdravlje deteta
Preveliki unos ovog napitka može da uzrokuje poremećaj pažnje i hiperaktivnost deteta
Sremuš – zdraviji od belog luka i otporan na prolećni umor
Kad se probude iz zimskog sna medvedi se prvo počaste sremušom kako bi povratili snagu. Zamislite onda koli...
Strog post se ne preporučuje svima, može dodatno da ugrozi zdravlje
Namirnice životinjskog porekla, kojih se strogo uzdržavamo tokom posta, sadrže određene nutrijente koji su ...
Namaz od šitake pečuraka za žene koje su na tretmanu hemoterapije
Kada ste na posebnom režimu ishrane ili ste zbog bolesti podvrgnuti nekom medicinskom tretmanu, postoje rec...
Visok nivo holesterola može da se spusti i ishranom
Krivci što veoma veliki broj ljudi ima povišen holesterol su brza hrana, nezdrave životne navike, stres...
Pojačivači ukusa hranu čine ukusnom, a organizam ostavljaju bez potrebnih nutrijenata
Kada bismo pojačivače eliminisali iz procesirane hrane, pitanje je da li bi nam ona bila ukusna